TRENDET E PRANVERËS/ “Chloe” prezanton koleksionin e ri dhe janë të duhurat për diellin e fortë! (FOTO) – AlpeGossip
TRENDET E PRANVERËS/ “Chloe” prezanton koleksionin e ri dhe janë të duhurat për diellin e fortë! (FOTO)

TRENDET E PRANVERËS/ “Chloe” prezanton koleksionin e ri dhe janë të duhurat për diellin e fortë! (FOTO)

Chloe është shtëpia e modës franceze e themeluar nga stilisti egjiptian Gabrielle Aghion. Natacha Ramsay-Levi është stilistja aktuale e brad-t të njohur e cila ka prezantuar koleksionin e ri për pranverë dhe verë 2019.

Levi u përqëndrua te ngjyrat e tokës dhe u mbështet te veshjet e lehta të clat të jenë të rehatshme për rrezet e diellit. Detajet që ranë në sy ishin thekët dhe rripat në mes.

Edhe pse në një moshë të re nuk mund ta mohojmë që ishte treguar shumë kreative dhe e kujdeshme për përshtatjen e aksesorëve.