TRENDI I 2020/ 11 veshje ikonike të së shkuarës, që as yjet e tanishme nuk u rezistuan dot – AlpeGossip
TRENDI I 2020/ 11 veshje ikonike të së shkuarës, që as yjet e tanishme nuk u rezistuan dot

TRENDI I 2020/ 11 veshje ikonike të së shkuarës, që as yjet e tanishme nuk u rezistuan dot

Shokues po aq sa edhe vezullues, kështu mund të cilësohet gjerësisht stili i viteve ’90; koha kur veshjet bënë histori!

Ishin vite në të cilat aktoret dhe modelet u shndërruan në ikona të vërteta stili. Periudha në fjalë qe perfektja për t’iu referuar si burim frymëzimi përgjatë viteve që do të pasonin, për të mbërritur edhe sot në vitin 2020.