Trendi i “makeup-it” që duket se do të bëjë namin në 2019 (FOTO) – AlpeGossip
Trendi i “makeup-it” që duket se do të bëjë namin në 2019 (FOTO)

Trendi i “makeup-it” që duket se do të bëjë namin në 2019 (FOTO)

Jemi thuajse në sezonin e ftohtë të dimrit dhe në periudhën kur edhe vendosja e makeup-it bëhet 10-fish më e vështirë. Po flasim për kohën kur jashtë fryn erë e fortë, bie shi, ngricat janë gjithandej apo vendi është plot borë, por prapë ne duhet të shkojmë në punë…

Por për të bërë problemin tonë më të thjeshtë vajzat e famshme kanë sjellë një tendencë të re, sytë e gjelbërt. Nuk ka rëndësi ç’ngjyrë i keni sytë, mjafton ta vendosni tonalitetin në masën e duhur dhe do të dukeni një yll.

Mëposhtë janë disa sugjerime që vijnë në ndihmë për mënyrën se si mund të vendoset toni i gjelbër i syve