“Më kapi prapanicën dhe pjesët intime”, vajza tregon ç’ndodhi brenda avionit në fluturim – AlpeGossip
“Më kapi prapanicën dhe pjesët intime”, vajza tregon ç’ndodhi brenda avionit në fluturim

“Më kapi prapanicën dhe pjesët intime”, vajza tregon ç’ndodhi brenda avionit në fluturim

Anne Dowling është një vajzë e cila në korrik të vitit 2016 zgjodhi të fluturonte në biznes klas me United Airlines nga Hong Kongu në San Francisko.

Ajo ka vendosur sëfundmi të padisë kompaninë e linjës ajrore, pasi siç thotë, u zgjua duke gjetur një burrë teksa masturbohej në batanije dhe që e kishte prekur.

Anne thotë se u ankua për këtë fakt tek personeli i kompanisë, por ata me mospërfillje i kërkuan të ulej në vendin e saj dhe të vijonte udhëtimin.

Gjatë udhëtimit Anne thotë se u gjet pranë pasagjerit Monte Wedl, i cili punonte si pilot i FedEx në atë kohë.

Më vonë Dowling thotë se ajo u zgjua duke gjetur dorën e Wedl në pjesën e prapme të këmbës.

E reja tha se e shtyu dorën dhe vijoi të flinte, por u zgjua për herë të dytë duke ndjerë dorën e Wedl duke i fërkuar kofshën dhe duke kapur prapanicën.

Gruaja pretendon se i ka kërkuar burrit të hiqte dorën, por ai ka vijuar ta prekë sërish pranë pjesëve intime, duke u masturbuar.