TRENDI I MOMENTIT/ Fashionistet në mbarë botën po vishen si aktoret në serialin televiziv “Gossip Girl” – AlpeGossip
TRENDI I MOMENTIT/  Fashionistet në mbarë botën po vishen si aktoret në serialin televiziv “Gossip Girl”

TRENDI I MOMENTIT/ Fashionistet në mbarë botën po vishen si aktoret në serialin televiziv “Gossip Girl”

Aktualisht të gjitha fashionistet në mbarë botën  po vishen si aktoret në serialin televiziv amerikan “Gossip Girl” dhe jo më kot.

Moda është rikthyer dhe tashmë veshjet e tyre janë kthyer në trendin e momentit.

Nëse jeni adhuruese të serialit televiziv në fjalë me shumë mundësi e keni parasysh se për çfarë lloj veshjesh po flasim.

E mbani mend  Blair Waldorf  që gjithnjë përdorte aksesorët e kokës? Po, ajo i adhuronte ato dhe madje i shkonin aq shumë.

Ndërkohë po të bëjmë lidhjen me modën aktuale, themi me bindje të plotë se aksesorët e kokës janë super “in”.

Për më shumë, ju ftojmë të shihni të gjitha fotot e mëposhtme dhe të frymëzoheni nga veshjet…