Tri fantazitë më të zakonshme seksuale – AlpeGossip
Tri fantazitë më të zakonshme seksuale

Tri fantazitë më të zakonshme seksuale

Jetojmë në një shoqëri e cila është më e hapur dhe më pozitive rreth seksit sesa ç’ka qenë më parë.

Ndonëse seksi është proces normal dhe i zakonshëm, një autor i librave është përpjekur t’i zbulojë fantazitë më të zakonshme që i kemi si njerëz, transmeton Telegrafi.

Më poshtë i keni tri fantazitë e tilla:

Seksi në treshe

Në maje të listës gjendet seksi në treshe, ku 89 për qind e personave të anketuar kanë thënë se fantazojnë të bëjnë seks në treshe me persona tjerë, ndërkaq personat në lidhje thonë se seksi në treshe është ideal kur përfshihet edhe bashkëshorti/ja.

Meshkujt fantazojnë të bëjnë seks në treshe me dy femra tjera, ndërkaq femrat nuk kanë preferenca për gjininë.

Skllavëria, disiplina, sadizmi dhe mazoshizmi

Sipas zbulimeve, 65 për qind e personave të anketuar fantazojnë për seks ku kanë dhimbje, qoftë në formë të goditjes, kafshimit apo ndonjë forme tjetër.

 

Dalja nga rutina…

Qoftë nëse është fjala për ndryshim të pozitave në seks, vendit ku bëni seks apo partnerëve, ekspertët bëjnë të ditur se shumica e njerëzve fantazojnë të dalin nga rutina e seksit.

P.sh., nëse zakonisht njerëzit bëjnë seks në shtrat, ata fantazojnë të bëjnë seks në publik ose nëse janë në lidhje, ata fantazojnë të bëjnë seks me dikë tjetër.