“A u fejove o Kastro se u lodhën njerëzit?”/ Pas ‘lëmshit të bërë’ këngëtari tregon të vërtetën e mesazhit – AlpeGossip
“A u fejove o Kastro se u lodhën njerëzit?”/ Pas ‘lëmshit të bërë’ këngëtari tregon të vërtetën e mesazhit

“A u fejove o Kastro se u lodhën njerëzit?”/ Pas ‘lëmshit të bërë’ këngëtari tregon të vërtetën e mesazhit

Dy muaj më parë Kastro Zizo “bëri lëmsh” miqtë e tij dhe mediat, me një mesazhi përmes të cilit njoftonte se do të fejohej dhe këtë donte ta festonte me njerëzit e tij më të afërt.

Disa prej personazheve publikë e besuan dhe madje u paraqitën në lokalin ku do të organizohej festa. Por të tjerë që e njihnin, e kuptuan që ishte thjesht një lojë e këngëtarit.

Tani Kastro tregon të vërtetën e historisë së mesazhit:

Hedh një budalla një gur në lumë dhe të gjithë hidhen. Po pija një gotë dhe ça të bëj, po bëj një mesazh, për 100, 200 veta. Unë u bëra shumë pishman, se disa miq që më kishin taksuar, thanë “e treta e vërteta”, nga 1000-2000 euro në zarf, mi kishin sjell. Unë mund të kisha një kapur një 30.000 euro, i kisha dhënë asaj një 200 euro dhe ishim ndarë pas 1 muaji, për mospërputhje karakteri”.