Ujë në vesh? Si t’i zhbllokojmë në mënyrë natyrale – AlpeGossip
Ujë në vesh? Si t’i zhbllokojmë në mënyrë natyrale

Ujë në vesh? Si t’i zhbllokojmë në mënyrë natyrale

Bllokimi i veshit është një ndjenjë e bezdisshme sidomos tani që në stinën e verës mund të ndodhë më shpesh nga plazhi. Nëse uji hyn në vesh, mund të ndodhë që ai të mos dalë për disa ditë, duke bërë që të dëgjojmë më dobët.

Por ekzistojnë disa metoda natyrale për largimin e ujit nga veshi:

Përdoreni në distancë tharësen e flokëve për disa sekonda për të larguar ujin nga veshi dhe për të ulur presionin.

Përzieni dy pika uthull molle me dy pika alkool dhe lëreni për 30 sekonda të thahet në brendësi të veshit.

Kapni hundën dhe ushtroni presion te veshët duke fryrë ajër.

Veshi i bllokuar nga uji mund të çlirohet duke vendosur tri pika peroksid hidrogjeni, të cilat duhet mbajtur tre minuta. Më pas përdorni pambuk për të pastruar veshin.