Vajza pranoi sëmundjen dhe mposhti komplekset (FOTO) – AlpeGossip
Vajza pranoi sëmundjen dhe mposhti komplekset (FOTO)

Vajza pranoi sëmundjen dhe mposhti komplekset (FOTO)

Kamerierja dhe aktorja premtuese, Georgia-Elizabeth Harris, 21 vjeçare u diagnostikua me sëmundjen e quajtur ‘Psoriasis’ kur ajo ishte 15 vjeç.

Psoriasis manifestohet me njolla të kuqe që mbulojnë tërë trupin e saj.

Elizabeth Harris, 21 vjeçe nga Driffield, East Yorkshire, Britania e Madhe, me vite po e fshihte gjendja e saj nga të tjerët. .Ajo i kishte vërejtur se pikat e kuqe të formuara në veshin e saj dhe pas vuajtjes me veshë, mjeku i konfirmoi se kishte ‘psoriasis’.

Në fillim, gjendja e lëkurës së Gjeorgjisë nuk e shqetësonte atë, pasi ajo do të fshehte në fytyrë me grim dhe ajo veshte shtresa për të mbuluar krahët dhe këmbët, sidomos në verë, pasi ajo do të kishte frikë nga reagimi i të tjerëve.

E lodhur nga ndjenja e turpit për trupin e saj, ajo zgjodhi të përqafonte gjendjen e saj me ‘psoriasis’, ta vlerësonte veten dhe të shërbente si model për të tjerët të cilët kanë komplekse me veten e tyre.

Gjatë viteve, Gjeorgjia ka provuar trajtime të ndryshme nga kremrat dhe shamponët, por pasukses, sepse njollat nuk iu larguan as pakësuan.