Vajzat që u lodhën nga modelet e thjeshta, do të fiksohen pas këtyre thonjve – AlpeGossip
Vajzat që u lodhën nga modelet e thjeshta, do të fiksohen pas këtyre thonjve

Vajzat që u lodhën nga modelet e thjeshta, do të fiksohen pas këtyre thonjve

Pavarësisht se thonjtë e kuruar bukur janë një nga prioritetet e shumicës prej nesh kur vjen puna tek kujdesi ndaj vetes, ndodh ndonjëherë që edhe na mërziten.

Proçesi duket i gjatë, i lodhshëm dhe modelet e thjeshta janë kthyer në një monotoni të mërzitshme.

Gjithsesi, edhe kësaj ja gjetëm zgjidhjen. Sa të thjeshta për tu bërë aq edhe të veçanta për tu frymëzuar!

Kryefjala e këtij dizajni është hapësira!

Forma të ndryshme gjeometrike në ngjyra të ndryshme.

Ombre e florinjtë janë gjithnjë sharmante dhe rrezatojnë delikatesë…

Sa nuk ka mbaruar vera, mund t’i bëni kështu!

…ose kështu!

Baza e thjeshtë, ndërsa majat të pushtuara nga ngjyrat e ëmbla pastel!

Nëse keni kohë më tepër për tu marrë me to, sytë e të gjithëve do të jenë tek duart tuaja.