VËMËNDJE GOCA! 10 gjëra që ja vlejnë t’i blini për sezonin e ri – AlpeGossip
VËMËNDJE GOCA! 10 gjëra që ja vlejnë t’i blini për sezonin e ri

VËMËNDJE GOCA! 10 gjëra që ja vlejnë t’i blini për sezonin e ri

Ndryshimi i sezoneve është koha perfekte për rifreskim garderobe. Kjo, nuk do të thotë të shpenzoni gjithë kursimet tuaja në veshje të reja, do të thotë të tregoheni të zgjuar për të investuar në gjëra që ja vlejnë!

Gjërat e vjeshtës mund t’i përdorni për shumë gjatë, prandaj mos bëni blerje impulsive. Gjithçka ju duhet e gjeni të renditur më poshtë: mbani shënime!

1. Pantallona lëkure

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

2. Një pardesy jetëgjatë!

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

3. Një fund me pala

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

4. Pulovër në ngjyrë bezhë

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

5. Jelek i trikotuar

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

6. Çizme “chunky”

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

7. Një xhaketë me kuadrata dhe ngjyra

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

8. Xhaketë lëkure

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

9. Fustan i trikotuar

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

10. Pulovra me prerje

10 gjëra që ja vlejnë t'i blini për sezonin e ri

Burimi: Who What Wear