DO FIKSOHENI/ 7 modelet e fustaneve që do të jenë kryefjala e këtij sezoni – AlpeGossip
DO FIKSOHENI/ 7 modelet e fustaneve që do të jenë kryefjala e këtij sezoni

DO FIKSOHENI/ 7 modelet e fustaneve që do të jenë kryefjala e këtij sezoni

Viti i kaluar ishte sigurisht “viti i fustaneve”, por falë trendeve të paracaktuara të kësaj pranvere, dëshira e vajzave të fiksuara pas fustaneve do të plotësohet pasi fustanet do të vazhdojnë të kenë vendin e vet në trendet që do të parakalojnë këtë vit.

Shumë nga tendencat kyçe të fustaneve nga viti i shkuar do të vijojnë të mbeten në modë edhe përgjatë këtij sezoni dhe këtu i referohemi fustaneve me print leopardi, fustaneve të tekdukshme apo atyre me lule e fruda. E megjithatë në mesin e tyre do të ketë vend për të kombinuar printet dhe modelet e reja ndaj më poshtë ju njohim me 7 modelet e fustaneve që do të jenë më në modë këtë vit!

1- Fustanet e mbrëmjes: fjongo të mëdha, linja elegante, të shkurtra e një rikthim në vitet ‘80

2- Përplasje printesh

3- Fustanet e tejdukshme

4- Printet artistike

5- Print leopardi

6- Fustani stil bohemian

7- Fustanet vintage: rikthim te stili i fustameve ‘prairie’