VËMËNDJE GOCA! Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New York-ut – AlpeGossip
VËMËNDJE GOCA! Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New York-ut

VËMËNDJE GOCA! Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New York-ut

Java e Modës në New York dhe kudo gjetkë është një mundësi e mirë për t’u frymëzuar për veshjet, aksesorët, flokët dhe grimin. Shihni në vijim disa nga modelet e flokëve që spikatën në pasarelat e New York-ut.

1. Flokë të mbledhur topuz në pjesën e pasme të kokës

Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New

LAQUAN SMITH

2. Të mbledhur bisht dhe të stiluara me vaj flokësh

Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New

BRONX AND BANCO

3. Bishti “ujëvarë”

Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New

CHRISTIAN COWAN

4. Onde të pakta

Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New

L’AGENCE

5. Flokët e lagur të hedhur pas

Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New

11 HONOREE

6. Gërshetat

Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New

PATBO

7. Flokët e mbledhur bisht dhe të kapur gërshet

Frymëzohuni nga flokët më yll të paraselave të New

THE BLONDS