KAQ ELEGANTË/ ‘Thonjtë qumësht’ janë trendi i momentit – ja disa modele yll – AlpeGossip
KAQ ELEGANTË/ ‘Thonjtë qumësht’ janë trendi i momentit – ja disa modele yll

KAQ ELEGANTË/ ‘Thonjtë qumësht’ janë trendi i momentit – ja disa modele yll

Pavarësisht nëse janë rozë neutrale apo e kuqe klasike, ka disa modele thonjsh që janë të përjetshëm. Bëhet fjalë për tendencat e thonjve që mund t’i përdorim në punë, në dasma, në evente të tjera. Së fundmi, trend janë thonjtë qumësht – trendi më elegant i momentit.

Trendi – që konsiston në vendosjen e një nuance të bardhë ose rozë sipër, për t’i bërë thonjtë më të shndrritshëm – përshtatet me të gjithë gjatësitë e thonjve dhe i bën duart tuaja të duken shumë të kuruara.

Ja disa modele:

1

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

FOTO: @HARRIETWESTMORELAND

2

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

FOTO: @HARRIETWESTMORELAND

3

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

FOTO: @HARRIETWESTMORELAND

4

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

FOTO: @HARRIETWESTMORELAND

5

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

FOTO: HARRIETWESTMORELAND

6

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

FOTO: @NAILARTBYQUEENIE

7

Kaq elegantë: 'Thonjtë qumësht' janë trendi i

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN