”CILA PJESË E TRUPIT TË PARTNERIT TË PËLQEN MË SHUM?” Anxhela Martini e thotë trroç: Kraharori dhe… – AlpeGossip
”CILA PJESË E TRUPIT TË PARTNERIT TË PËLQEN MË SHUM?” Anxhela Martini e thotë trroç: Kraharori dhe…

”CILA PJESË E TRUPIT TË PARTNERIT TË PËLQEN MË SHUM?” Anxhela Martini e thotë trroç: Kraharori dhe…

Anxhela Martini ishte e ftuar në “Klanifornia”, ku zbuloi shumë të pathëna dhe sqaroi spekulimet lidhur me bashkëshortin e saj rumun, për të cilin u tha se është në kërkim ngapolicia. Anxhela u shpreh se kjo nuk është e vërtetë dhe madje tregoi se një natë më parë, Dragos ishte bërë xheloz se pse nuk kishte fjetur natën vonë dhe se me kë fliste në telefon.

Marina nuk i kurseu pyetjet pikante për Anxhelën dhe njëra prej tyre ishte: “Cila është pjesa jote e preferuar në trupin e Dragosit?”.

“Kraharori dhe p rapanica”, u përgjigj Anxhela.