VËMENDJE VAJZA/ Këto janë 5 “sekrete” të stilistëve që duhet t’i dini me patjetër (FOTO) - AlpeGossip
VËMENDJE VAJZA/ Këto janë 5 “sekrete” të stilistëve që duhet t’i dini me patjetër (FOTO)

VËMENDJE VAJZA/ Këto janë 5 “sekrete” të stilistëve që duhet t’i dini me patjetër (FOTO)

Të punosh në modë është gjithnjë një mënyrë e mirë për të mësuar dy-tri gjëra në lidhje me stilin e veshjes. Stilistë të mirënjohur gjithmonë dinë disa truke të veshjeve që mund t’i mësoni edhe ju:

Përthyerja e mëngëve të xhaketës ju shfaq më sportive dhe më komode.

Palosja e mëngëve të këmishës lart për një paraqitje më me stil.

Futja e njërës pjesë të përparme të këmishës në pantallona, tregon belin tuaj të hollë.

Futja në pantallona e pjesës së përparme të këmishës, ju tregon një pamje më serioze nga para dhe një më sportive nga pas.

Përthyerja e pjesës fundore të xhinseve dy herë, mund të bëhet veçanërisht në xhinset e gjëra që tregojnë kyçet dhe mund të vishen me taka.