VETËM PËR ATO QË NUK KANË “SEKRETE”/ Njihuni me 5 çantat më të bukura të 2019 (FOTO) – AlpeGossip
VETËM PËR ATO QË NUK KANË “SEKRETE”/ Njihuni me 5 çantat më të bukura të 2019 (FOTO)

VETËM PËR ATO QË NUK KANË “SEKRETE”/ Njihuni me 5 çantat më të bukura të 2019 (FOTO)

Aksesorët transparente ishin një risi e madhe në vitin 2018, çdo gjë është e dukshme përmes tyr, kuletat tualetet madje edhe çelësat e shtëpisë apo një letër biskotash e hedhur rastësisht aty! Nëse nuk e keni problem që njerëzit të shohin çdo gjë tuajën pasi jeni transparentë dhe sekretet nuk janë pjesë e juaja, ja disa opsione dhe për 2019 për të qenë në modë:

Çanta e preferuar e instagramit: E tejdukshme por plot me ngjyra. Lehtësisht e kombinueshme dhe perfekte për në instagram pasi fotografitë me të dalin të mrekullueshme.

Për ata që dashurojnë logot e firmave: Epo kush Tha që një çantë transparente nuk mund të ketë shkrime?! Bëjani të ditur të gjithë botës se kush është firma juaj e preferuar!

Një opsion i ëmbël: Këto lloj çantash mund të blihen dhe me ngjyrën tuaj të preferuar kështu janë dy opsione në një, dhe transparente që është në modë dhe ngjyra juaj e dashur.

E tejdukshme dhe si kovë: Një nga format më të preferuara për 2018 që vazhdon dhe tani është çanta në formën e kovës. Për 2019 ajo vjen e transparente.  Zgjidhni të preferuarën tuaj dhe guxoni të tregoni çdo gjë që keni brenda.