VIDEO/ Momenti shokues: Plas grushti në klasë, nxënësi sfidon mësuesin, përplaset mbi tavolinë – AlpeGossip
VIDEO/ Momenti shokues: Plas grushti në klasë, nxënësi sfidon mësuesin, përplaset mbi tavolinë

VIDEO/ Momenti shokues: Plas grushti në klasë, nxënësi sfidon mësuesin, përplaset mbi tavolinë

Ky është momenti shokues kur një mësues godet me grushte një nxënës gjatë orës së mësimit.

Grindja e dhunshme nisi pasi nxënësi sfidoi mësuesin duke iu hedhur në gjoks.

Fill pas kësaj mësuesi e kap nxënësin dhe e përplas tek tavolina.

Ndërkaq nxënësi ngrihet në këmbë pas disa sekondash dhe filloj të grushtojë mësuesin i cili i përgjigjet po me të njëtën “monedhë”.

Është dashur ndërhyrja e nxënësve të tjerri që sherri mes tyre të ndalet.

Incidenti ka ndodhur në shkollë në SHBA.