VIPAT E BLLOKUT/ Damiano i BB9 ironizon të famshmit: Një FOTO me spagheti, ditën tjetër s’kanë as djath (FOTO) – AlpeGossip
VIPAT E BLLOKUT/ Damiano i BB9 ironizon të famshmit: Një FOTO me spagheti, ditën tjetër s’kanë as djath (FOTO)

VIPAT E BLLOKUT/ Damiano i BB9 ironizon të famshmit: Një FOTO me spagheti, ditën tjetër s’kanë as djath (FOTO)

Një ndër faqet me të famshme të Instagramit, “Vipat e bllokut” për një kohë të gjatë ka diskredituar të gjithë ato femra apo meshkuj, që ne na pëlqen ti quajmë VIPA.
E megjithatë, nga këto të fundit ka patur shpesh sulme, ku disa prej tyre edhe kanë tentuar ta mbyllin faqen apo ta hedhin edhe në gjyq.
E suksshme dhe ironizuese, “Vipat e bllokut official”, ka pyetur dje disa nga ndjekësit e famshëm mbi mendimin që ata kanë për faqen dhe disa nga përgjigjet janë thjesht EPIKE.

Shikoni reagimin e Damiano Agalliut nga BB9: