The Voice Kids/ Plasi SHERRI brenda shtëpisë së Enedës dhe Miriamit! Ç’ka ndodhur?! – AlpeGossip
The Voice Kids/ Plasi SHERRI brenda shtëpisë së Enedës dhe Miriamit! Ç’ka ndodhur?!

The Voice Kids/ Plasi SHERRI brenda shtëpisë së Enedës dhe Miriamit! Ç’ka ndodhur?!

Nata e dytë e Betejave nis sonte, në orën 21:00.

Gjatë episodit të sotëm trajnerët e ‘The Voice Kids’, Eneda Tarifa dhe Miriam Cani rrëfejnë se për shkak të ‘The Voice Kids’ janë konfliktuar me vajzat e tyre. Cila mund të jetë arsyeja që ka shkaktuar këtë konflikt familjar?

Mos humbisni sonte në mbrëmje Betejat!