ZBULOHET E VËRTETA/ Byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit – AlpeGossip
ZBULOHET E VËRTETA/ Byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit

ZBULOHET E VËRTETA/ Byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit

Psikologia turke, Nejla Avci ka pohuar se byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit, sipas shtypit turk, raporton AA.

Avci ka marrë pjesë në seminarin me temë “Mungesë vëmendjeje të çrregullimit hiperaktiv”.

Psikologia theksoi se ushqimet me sheqer të tepërt dhe karbohidrate janë duke ndikuar negativisht në zhvillimin e trurit.

“Çdo lloj ushqimi si byreku apo bugaçja ndikon në masë të madhe në çrregullimin e hiperaktivitetit dhe mungesës së vëmendjes. Ndërsa sheqeri me energjinë e tepërt që jep, në mënyrë negative ndikon mbi trurin”, është shprehur ajo.