ZGJAT PAK MINUTA/ Prindërit rrëfejnë të vërtetën e hidhur të jetës seksuale – AlpeGossip
ZGJAT PAK MINUTA/ Prindërit rrëfejnë të vërtetën e hidhur të jetës seksuale

ZGJAT PAK MINUTA/ Prindërit rrëfejnë të vërtetën e hidhur të jetës seksuale

Prindërit modernë po luftojnë shumë që ta mbajnë pasionin “gjallë”! Studimet tregojnë se 71% e prindërve pranonin se zgjidhnin një seks “shpejt e shpejt” që zgjaste nga 2 minuta deri në 15 sekonda, që të mos shuanin pasionin mes tyre. Ndërkohë që 12 % e tyre, u shprehën se janë shumë të zënë gjatë ditës dhe në darkë ndihen të rraskapitur dhe përpara se të flenë gjumë, mbarojnë punë brenda një minuti.

Fatkeqësisht, vetëm 14 % e prindërve tregonin se shijon seksin njësoj si kur ishin edhe pa fëmijë, e kjo për shkak të kushteve të mira dhe nivelit të lartë të ekonomisë.

Prindërit shprehenin se pas martesës i kishin kthyer sytë tek lodrat e seksit dhe se shfrytëzonin cilëndo mundësi që i dilte përpara për të kryer marrëdhënie seksuale.