VETËM KËTO JO/ 5 gjërat që nuk duhet t’ia thoni partnerit gjatë seksit – AlpeGossip
VETËM KËTO JO/ 5 gjërat që nuk duhet t’ia thoni partnerit gjatë seksit

VETËM KËTO JO/ 5 gjërat që nuk duhet t’ia thoni partnerit gjatë seksit

jë emër tjetër përveç atij të partnerit. Sigurisht që askush nuk i thotë partnerit se mendon dikë tjetër gjatë momentit intim, kështu që kujdes me emrin.

Përmendja e ish-të dashurit. Nuk i intereson atij se çfarë pëlqente ish-­i yt. Të gjithë duam të mendojmë se partneri na mendon vetëm ne në ato momente dhe jo ish-­in.

Jo ashtu! Së bashku me “Çfarë po bën?”, fraza “Jo ashtu!” është shumë e dëmshme për teknikën dhe saboton sesionin seksual. Sigurisht që partnerit duhet t’i thuash se çfarë dëshiron, por çdo gjë ka kohën e vet dhe mënyrën e vet.

A është brenda? Kjo është fraza që e shkatërron krejtësisht vetëbesimin e mashkullit dhe e shkatërron në mënyrë të menjëhershme. Kjo, pasi më shumë se 90% e meshkujve shqetësohen për madhësinë e organit të tyre seksual.

Surprizë! Ka surpriza të bukura (pas një të hëne të mërzitshme gjen tavolinën e shtruar, me qirinj dhe gota shampanje), por ka edhe nga ato surpriza që duhen diskutuar më parë me partnerin. Për shembull, lodra seksi ekstreme për të cilat ai mund të mos jetë dakord.