ZYRTARISHT KOHA E XHINSEVE/ 9 kombinime shumë “stil” që mund të bëni me to – AlpeGossip
ZYRTARISHT KOHA E XHINSEVE/ 9 kombinime shumë “stil” që mund të bëni me to

ZYRTARISHT KOHA E XHINSEVE/ 9 kombinime shumë “stil” që mund të bëni me to

Jemi në periudhën më të mirë. Mund të veshim ende fustanet e verës dhe nga ana tjetër rikthejmë zyrtarisht xhinset tona aq të rehatshme. Ndoshta keni bërë një pushim të gjatë prej tyre, prandaj me siguri ju duhet pak frymëzim. Kombinimet me bazë xhinset s’kanë pse të jenë bazike e aq më pak të mërzitshme.

1.Xhaketë lëkure + këpucë vjeshte

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

2. Nëse temperaturat vazhdojnë dhe për pak kohë kështu, një kanotjere dhe një palë balerina ju duhen për të plotësuar xhinset tuaja.

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

3. Këmishë me vija, xhinse të drejta dhe shapka me gisht

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

4. Kur bashkohet klasi me të qënit cool! Pardesy dhe një pulovër për xhinset e preferuara.

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

5. Një triko fancy për mbrëmje dhe xhinset më të rehatshme. Mos harroni të vendosni disa aksesorë.

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

6. Xhins mbi xhins dhe këpucë me paaaak takë.

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

7. Xhinse të drejta, një xhup të hollë dhe çizme

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

8. Bluzën e preferuara me vija kombinojeni me një palë xhinse të zbardhura.

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

9. Këmishë me jakë, xhaketë dhe jeni kolegia më me stil e zyrës.

Zyrtarisht koha e xhinseve: 9 kombinime shumë *stil* që mund të

Burimi: Who What Wear