NUK DINI SI TË VISHENI BUKUR NË NJË DITË ME SHI? Këto FOTO do ju mësojnë dhe frymëzojnë të jeni stil – AlpeGossip
NUK DINI SI TË VISHENI BUKUR NË NJË DITË ME SHI? Këto FOTO do ju mësojnë dhe frymëzojnë të jeni stil

NUK DINI SI TË VISHENI BUKUR NË NJË DITË ME SHI? Këto FOTO do ju mësojnë dhe frymëzojnë të jeni stil

Vjeshta sapo ka trokitur dhe bashkë me të edhe ditët me shi, që për një pjesë të mirë të njerëzve nuk janë të preferuarat, përveç rasteve kur rrimë në shtëpi, shohim filma dhe shiun nga dritarja.

Ditët me shi nuk janë të këqija vetëm për flokët, por edhe për veshjen. Sigurisht që kjo do ndikojë edhe tek humori ynë, por që kjo gjë të mos ndodhë, ja disa sugjerime se çfarë të vishni në ditët me shi.

Rrobat prej mushamaje, gome, gëzofi, kapuçët dhe veshjet e papërshkrueshme nga shiu janë disa nga idetë që mund të vishni në një ditë vjeshte me shi. Një këshillë: përqafoni sa më shumë ngjyrat!

Shihni fotot më poshtë për të marrë disa doza frymëzimi:

gettyimages-680491108-1531248191.jpg

V-AX6I8989-102.jpg

V-AX6I2912-3.jpg

V-AX6I6018-45.jpg

v-kd0c4269-47.jpg

v-kd0c3608-25.jpg

4d318ea063d0b85b457e5eaa040bdd7d.jpg

03ba5a88c718dab19373b2c68581648b.jpg

gettyimages-920801304-1531248190.jpg

V-AX6I1802-57.jpg

gettyimages-927449834-1531248189.jpg

gettyimages-917137152-1531248190.jpg

v-kd0c6521-30.jpg

1521181263_462_8-cool-outfit-ideas-for-rainy-days.jpg