13 gjëra rreth seksit që i mësova në moshën 20-vjeçare – AlpeGossip
13 gjëra rreth seksit që i mësova në moshën 20-vjeçare

13 gjëra rreth seksit që i mësova në moshën 20-vjeçare

Pavarësisht se me seksin mund të “familjarizohemi” që në moshën e pubertetit, disa gjëra esenciale rreth tij i mësojmë kur arrijmë në moshën 20-vjeçare.

Më poshtë do t’ju tregojmë 13 gjëra që mësohen në dekadën e dytë të jetës. Kështu që lexojini se mund t’ju duhen:

 1. Mos harxho kohë duke menduar nëse të tjerët po bëjnë më shumë seks se ty apo jo. Ti je i veçantë dhe nuk mund të jesh kurrsesi si të tjerët!
 2. Nuk supozohet të kesh një performancë mbresëlënëse me disa akte në shtrat. Seksi real nuk mund të jetë si në porno.
 3. Është shumë “OK” të mos bësh seks fare. Gjithçka është me të ndjerë.
 4. Nëse mendon se ke një marrëdhënie të pashëndetshme me seksin është më se normale të “ndahesh”.
 5. Nuk ka asgjë të keqe të krijosh lidhje me personat pasi ke kryer marrëdhënie seksuale.
 6. Nuk je “i mërzitshëm” në shtrat nëse nuk do të kryesh eksperimente.
 7. Të ndihesh i pasigurt është më se normale. U ndodh të gjithëve, mos u merakos!
 8. Nëse dikush të pyet për numrin (e kalimit në orgazmë), na besoni… nuk I intereson aspak! Thjesht do të flasë për numrin e tyre.
 9. Urino pas seksit!
 10. Nuk ia ke borxh askujt shkuarjen në shtrat vetëm sepse janë të sjellshëm me ty.
 11. Mos kërko falje pse nuk kalove në orgazmë.
 12. Nuk ka asgjë të keqe të shkosh me dikë që në takimin e parë ose të mos duash t’i japësh dorën fare.
 13. Të gjithë ata që e kanë filmuar veten teksa bëjnë seks janë penduar.