3 këshilla për të magjepsur partnerin në shtrat, do t’ju dojë përgjithmonë – AlpeGossip
3 këshilla për të magjepsur partnerin në shtrat, do t’ju dojë përgjithmonë

3 këshilla për të magjepsur partnerin në shtrat, do t’ju dojë përgjithmonë

Ekzistojnë shumë mënyra për të çmendur dhe magjepsur një mashkull në shtrat, por vetëm tre lëvizje do të bëjnë që ai t’ju adhurojë. Nuk është e nevojshme të jesh eksperte për të ditur se cila është mënyra më e mirë për ta befasuar në shtrat,sepse praktika do ju bëjë mjeshtër. Provo këto tre këshilla seksi që do të lexoni në vijim… do ju dojë përgjithmonë.
Thoni falë të pista

Të flasësh me falë të pista nuk është diçka e re, por vitet e fundit ato shprehen më shumë gjatë seksit. Në mendjen e tij duhet t’i kri joni një imazh të fortë dhe seksi me anë të fantazisë suaj që duhet të shoqërohet edhe me kontaktin vizual dhe fizik.

Hidhuni sipër tij

Ky pozicion funksionon shumë mirë për të dy sekset, nuk është një ekskluzivitet i burrit që të hidhet sipër femrës. Sot marrëdhëniet seksuale jo domosdoshmërish ndodhin në dhomë, apo gjatë natës. Përmbush një nga fantazitë e tij dhe befasoje duke iu hedhur sipër sikur të ishte preja jote. Fantazia e tij seksuale do të jetë në këmbët e tua. Niveli i tij i testosteronit do të rritet menjëherë.

Prek me dorë gjithë trupin e tij

Për të shijuar më shumë seksin është më mirë t’i marrësh gjërat me qetësi, sidomos meshkujt, që janë më të paduruar në shtrat se sa femrat. Për të provuar dhe stërvitur durimin e tij lejo që gishtat e tu dhe duart të përshkruajnë trupin e tij,por pa prekur penisin. Ideja është që t’i tregoni se sa më shumë paraprin aq më e mirë do të jetë ajo që do të pasojë. Të përkëdhelësh trupin e tij është pjesa më e rëndësishme e paralojës, sepse jo vetëm që rrit dëshirën e tij seksuale por edhe ju do të filloni të ndjeheni e eksituar. Reagimet tij të kënaqësisë do të përfundojnë duke përmbushure dhe epshin tënd seksual.