5 të vërtetat që çdo djalë duhet t’i dijë rreth seksit oral! – AlpeGossip
5 të vërtetat që çdo djalë duhet t’i dijë rreth seksit oral!

5 të vërtetat që çdo djalë duhet t’i dijë rreth seksit oral!

Ok, e kemi parasysh sa të lumtur jeni kur vjen puna tek seksi oral. Por ajo të cilës i trembemi është fakti se ka disa gjëra që djemtë duhet se s’bën të dinë gjatë kohës që e dashura po bën çfarë po bën.

1. Ai duhet ta vlerësojë atë ti po fut në gojën tënde

Ti je aty ku je për hir të tij, jo tëndin. Kjo s’do të thotë se ti nuk po e shijon apo që ai duhet të ndihet fajtor. Jo! Por gjithsesi të paktën duhet t’i hedhë një sy orës sepse gjithçka ka limit dhe nofulla jote s’meriton të torturohet.

2. Ai duhet të paktën të të kthejë nderin

Nëse ju nuk doni është gjë tjetër, por reciprociteti është ajo gjëja më e mirë që mund të bëjmë. Është njësoj sikur dikush të vijë në shtëpinë tuaj dhe të mos i ofrosh asgjë për të pirë. Edhe nëse nuk i pihet do ta marrë, sepse nuk mund të tregohet i pasjellshëm. Respekti mbi të gjitha!

3. Duhet të bashkëpunojë me duart e tij!

Sa herë ka mundësi sigurisht!

4. A mund të mos i prekni më flokët?!

Kjo na shpërqendron sepse ju po na prishni flokët. Ok,është lajm i mirë që nuk ju ka zënë gjumi, por vendoseni atë dorë diku tjetër.

5. Ai duhet të praktikojë seksin e mbrojtur

Nëse partnerja juaj do që ju të vendosni një kondom gjatë kësaj kohe, duhet ta bëni. Nuk negociohet për këtë!

Burimi: Cosmopolitan