6 gjëra që të gjithë meshkujt duan në shtrat, por nuk kanë guxim t’ua kërkojnë partnereve – AlpeGossip
6 gjëra që të gjithë meshkujt duan në shtrat, por nuk kanë guxim t’ua kërkojnë partnereve

6 gjëra që të gjithë meshkujt duan në shtrat, por nuk kanë guxim t’ua kërkojnë partnereve

Në qoftë se doni që lidhja juaj të funksionojë, përveç komunikimit, duhet t’i kushtoni rëndësi edhe marrëdhënieve intime.
Megjithatë shumë çifte e privojnë veten nga kënaqësia pasi tremben dhe u vjen turp t’i kërkojnë partnerit/partneres të guxojë pak më shumë. Gaboheni nëse mendoni që femrat janë ato më me turp, meshkujt gjithashtu stepen në një situatë të tillë.

Më poshtë po ju sjellim 6 gjëra që të gjithë meshkujt duan në shtrat, por nuk kanë kurajo t’ua kërkojnë partnereve të tyre.

Fjalë të pista gjatë seksit- Janë të shumtë ata që pëlqejnë “dirty talking” (fjalët e ndyra) në shtrat, ndaj meshkujt duan që partnerja e tyre ta lëshojë gjuhën disi, por nuk guxojnë pasi kanë frikë se kjo kërkesë e tyre mund të keqkuptohet.

Ta befasojnë mashkullin me kërkesa të papritura– Në seks, surprizat janë të pranueshme dhe janë të shumtë meshkujt që ëndërrojnë që ajo të bëjë kërkesa të nxehta dhe të papritura në momente intime.

Të qenit ‘’e pafytyrë’’- Meshkujt i pëlqejnë femrat e guximshme dhe në të njëjtën kohë duan që në shtrat të transformohen në të pafytyra dhe provokuese.

Britmat- Britmat dhe klithmat gjatë seksit janë ëndrra e ndaluar e shumë meshkujve. Kur femra lëshon tinguj të tillë, eksitimi është i garantuar.

Dominimi- Dëshira më e fshehtë e të gjithë meshkujve, është që partnerja e tyre të marrë komandën e situatës dhe të fillojë të dominojë gjatë seksit. Mashkulli duhet të jetë një skllav në shërbimin e saj.

Prekja e çdo zone erogjene– Edhe meshkujt kanë zonat e tyre erogjene dhe gjatë seksit, duan që të përkëdhelen pikërisht aty. Jo gjithmonë e kanë të lehtë të kërkojnë, pasi ndihen në siklet, ndaj femra duhet të guxojë më shumë në këtë drejtim.