6 trendet që do të doni t’i vishni edhe pas 6 muajsh… (FOTO) – AlpeGossip
6 trendet që do të doni t’i vishni edhe pas 6 muajsh… (FOTO)

6 trendet që do të doni t’i vishni edhe pas 6 muajsh… (FOTO)

Muaji i modës ishte shumë i fuqishëm dhe ne dimë tashmë disa nga trendet, që mund t’ju dallojnë nga të tjerët.

Nga modeli i çantave “must” te veshjet, ka shumë mënyra për ta bërë një paraqitje të veçantë.

Këto janë gjashtë nga trendet që duhet të kopjoni në gjashtë muajt e ardhshëm. Me ardhjen e sezonit të ri, duhet që të bëni edhe disa blerje, për të realizuar paraqitjen tuaj të preferuar.

1.Çantat e vogla

2.Këmishat pambuku

3.Xhupat e fryrë

4.Mëngët dramatike

5.Pallto me pelushin e ariut

6.Këpucët e bardha