7 printet “must” që duhet të kenë rroba banjot tuaja këtë verë që të jeni vajza më “In” në plazh (FOTO) – AlpeGossip
7 printet “must” që duhet të kenë rroba banjot tuaja këtë verë që të jeni vajza më “In” në plazh (FOTO)

7 printet “must” që duhet të kenë rroba banjot tuaja këtë verë që të jeni vajza më “In” në plazh (FOTO)

Stina e nxehtë e verës ka filluar të përvëlojë dhe me siguri keni filluar të mendoni për pushimet. Dhe një nga gjërat që të gjitha femrat mendojnë më shumë janë rrobat e banjës, modeli me të cilin do të duken një yll për pushime.

Trendet e reja të rrobave të banjës me printe janë më të bukurat e momentit dhe të gjitha fashionistat po e aprovojnë.

1.Me printe gjallesash deti

2.Printet zinxhir

3.Printet e palmave

 

4.Printet e gjetheve jeshile

5.Printet leopard

6.Printet me lëkurë gjarpri

7.Printet me lule