“SE KAM HAPUR GOJËN”/ Monika për Ilirin: Më flet ai për bukën, të flasë se kush ia pastron… – AlpeGossip
“SE KAM HAPUR GOJËN”/ Monika për Ilirin: Më flet ai për bukën, të flasë se kush ia pastron…

“SE KAM HAPUR GOJËN”/ Monika për Ilirin: Më flet ai për bukën, të flasë se kush ia pastron…

Pas një diskutimi të ashpër me Ilirin, Monika ka folur me Arbrin në lidhje me raportin që kanë dhe për higjienën e pastërtinë në shtëpi, për të cilën iu bë vërejtje nga Vëllai i Madh.

Monika tha se ka bërë sy qorr e nuk e ka hapur gojën, por e bindur thekson se askush nuk mund ta nxjerrë keq në publik.

Monika: Kur ta mohon që e ke pasur në krah dhe të thoshte, kur e kap Monika lavamanin e bën akull.

Arbri: Nëse e mohon ai, ka një publik që e sheh.

Monika: Nuk e bëj për publikun. Më vjen zor që ne sot dhe dje diskutojmë për pastërti se është mbyllur me kohë në shtëpi. Të mos ulërasë publikisht. Mendoja se i kuptonte shakatë por ai paska ikur… Kam bërë dhe një sy qorr por nëse e ka pikësynim me nxjerr Monikën keq në publik, ta harrojë Iliri dhe kushdo qoftë. Flet Iliri për bukën, të flasë kush ia pastron qurret. Ka larë ndonjëherë lavamanin ku shfryn hundët se është etike në radhë të parë. Të mos më tregojnë mua se se kam hapur gojën dhe më vjen zor të diskutoj këto gjëra.