ZARF I BARDHË/ ”Vëllai i Madh” dënon banorët për higjienën e shtëpisë – AlpeGossip
ZARF I BARDHË/ ”Vëllai i Madh” dënon banorët për higjienën e shtëpisë

ZARF I BARDHË/ ”Vëllai i Madh” dënon banorët për higjienën e shtëpisë

Higjena dhe rregulli në shtëpi duket se është kthyer në një problem serioz.

Për t’i nxitur drejt rregullit, pastërtisë dhe sistemimit ‘’Vëllai i Madh’’ ka vendosur të paralajmërojë banorët.

Ata dënohen të lajnë me dorë të gjitha rrobat që ndodhen në lavanderi, gjithashtu të pastrojnë kuzhinën pas çdo vakti dhe verandën para së të shtrihen për të fjetur.

Në rast shkelje të këtyre kërkesave ‘’Vëllai i Madh’’ lajmëron se do të merren masa