8 modele çizmesh që duhet ti ketë çdo grua (FOTO) – AlpeGossip
8 modele çizmesh që duhet ti ketë çdo grua (FOTO)

8 modele çizmesh që duhet ti ketë çdo grua (FOTO)

Meqë zyrtarisht jemi futur në stinën e vjeshtës ka ardhur momenti të bëjmë gati rrobat e duhura. Nëse keni në plan të blini çizme më poshtë po ju ndihmojnë me një listë të shkurtër të disa modeleve që jo vetëm nuk dalin kurrë nga moda, por janë lehtësisht të kombinueshme dhe i përshtaten çdo stili.

Çizme këpucë

Çizme çorape

Çizme të stilit western

Të bardha

 

Printe kafshësh

 

Deri në gju

 

Me lidhëse

 

Sportive