“Unë ty të q* në… prostitutë e vogël”, kush janë dy vajzat që lanë nam live në Insta? – AlpeGossip
“Unë ty të q* në… prostitutë e vogël”, kush janë dy vajzat që lanë nam live në Insta?

“Unë ty të q* në… prostitutë e vogël”, kush janë dy vajzat që lanë nam live në Insta?

Një video live mes një faqeje në Instagram dhe dy vajzave, të cilët vetëm shaheshin me njëri-tjetrin me fjalor nga më banali, u bë gjerësisht viral në rrjet ditët e fundit.
Vajzat përdornin fjalor edhe më të keq se ai i djalit e deri diku mund të themi se e degjeneruan atë dhe veten e tyre. Veçse duken tepër vulgare, me keqardhje shprehemi se dukej që nuk kishin “erë femre”.

Por, cilat janë të rejat që shpalosën anën e tyre më të keqe në rrjetet sociale?

Vetë profili në Instagram që ofendon vajzat shkruan se njëra prej tyre quhet Amela, jeton në Belgjikë dhe punon në një klub nate.

Më poshtë gjeni disa prej fotove të saj dhe mikeshës.