Drejtuesi i agjencisë së rekrutimit e thotë hapur: Unë jam GAY – AlpeGossip
Drejtuesi i agjencisë së rekrutimit e thotë hapur: Unë jam GAY

Drejtuesi i agjencisë së rekrutimit e thotë hapur: Unë jam GAY

Emisioni “Opinion” ka diskutuar mbrëmjen e sotme rastet e abuzimeve seksuale të raportuara nga aktore të Hollivudit gjatë karrierës së tyre artistike.

I ftuar në këtë program, Elton Ilirjani drejtues i një agjencie për rekrutimin e punonjësve, ndër të tjera ka deklaruar publikisht prirjet e tij seksuale. Ai është shprehur se është homoseksual dhe duket se këtë fakt nuk ka hezituar ta deklarojë.

 “Vajzat ngacmohen që në intervistën e punës, unë i kam parë të dyja anët e medaljes.
Të gjitha gocat kanë ardhur në intervistë më mua të zbuluara edhe pse nuk e dinë që unë jam gay”, u shpreh Ilirjani.