Penisi i të dashurit tim është shumë i madh për gojën time – AlpeGossip
Penisi i të dashurit tim është shumë i madh për gojën time

Penisi i të dashurit tim është shumë i madh për gojën time

Për të marrë maksimumin e kënaqësisë seksuale, një “ingredient” i rëndësishëm është edhe seksi oral, që për dikë mund të jetë mjaft i mirë, kurse për dikë tjetër nuk është edhe aq i bukur.

Por gjërat ndryshojnë kur në mes hyn madhësia.

Këtë problem e ka shprehur një lexuese e “Cosmopolitan”, e cila ka kërkuar ndihmë pasi mbytet sa herë që bën seks oral me partnerin.

Problemi qëndron te fakti që vajza kishte parë mjaft skena porno dhe imitonte “deep throat”, por madhësia e penisit të partnerit nuk e lejonte. Dhe zgjidhja që seksologët i dhanë ishte shumë e thjeshtë: “Qëndro vetëm te koka”. Duke punuar vetëm me gjuhën dhe jo me pjesën e fytit nuk do të sjellë më probleme me seksin oral.