(VIDEO) Pozicionet e Kamasutrës “live” në vende publike – AlpeGossip
(VIDEO) Pozicionet e Kamasutrës “live” në vende publike

(VIDEO) Pozicionet e Kamasutrës “live” në vende publike

Në vende publike nuk është e thënë vetëm të qetësohesh apo të shohësh ekspozita a evente të lajmëruara më parë. Mund të ndodhë të shohësh “live” një çift teksa kryen pothuajse të gjitha “ushtrimet” e Kamasutrës.

Disa mbyllin sytë, disa të tjerë largohen e disa thjesht ulen dhe vështrojnë me ngulm.

“Cosmopolitan” na jep disa video, të cilat jo vetëm do t’ju informojnë mbi disa nga pozicionet në shtrat, por edhe do t’ju argëtojnë me reagimet e “audiencës”:

Couple Attempts Cosmo's Lazy Sex Positions

Watch real people attempt lazy sex positions IRL

Posted by Cosmo Love & Sex on Tuesday, July 5, 2016

Sex Positions With A Height Difference

What ~really~ happens when couples with a height difference try to have sex

Posted by Cosmo Love & Sex on Tuesday, June 28, 2016

Olympic Sex Positions

LOL at these people trying Olympic sex positions. Here are some ~sporty~ sex positions to try: http://bit.ly/1q6RL73

Posted by Cosmo Love & Sex on Saturday, June 25, 2016

Yoga Inspired Sex Positions Attempted by Real People

In case you were wondering what yoga moves make great sex positions, here's your answer http://cosm.ag/6189BsCIh

Posted by Cosmo Love & Sex on Tuesday, June 14, 2016