FEMRAT TË HAPIN VESHËT MIRË/ Ja ç’është seksi i mirë, sipas dhjetë burrave - AlpeGossip
FEMRAT TË HAPIN VESHËT MIRË/ Ja ç’është seksi i mirë, sipas dhjetë burrave

FEMRAT TË HAPIN VESHËT MIRË/ Ja ç’është seksi i mirë, sipas dhjetë burrave

1. “Kur ajo është entuziaste dhe kënaqet, kur më lë të kuptoj se po i pëlqen dhe kur unë bëj të njëjtat gjëra që listova.”

2. “Për mua, seksi është i mirë kur na shijon të dyve. Kur lidhemi shpirtërisht dhe çdo veprim vjen natyrshëm. Nëse e dalloj që po i pëlqen dhe nëse edhe mua më pëlqen, atëherë është seks i mirë.”

3. “Dy njerëz që kujdesen dhe eksplorojnë trupat e njëri-tjetrit. Kur komunikojnë, qeshin, puthen dhe përkëdhelen.”

4. “Mendoj se seksi i mirë ka shumë të bëjë me të qenit i vëmendshëm dhe të kuptuarit çfarë shkon dhe çfarë jo. Unë jam goxha i urtë në shtrat dhe duhet të kujtohem që të verbalizoj nëse më pëlqen çfarë po ndodh apo jo. Nuk është nevoja të jesh i zhurmshëm, thjesht duhen dhënë sinjale të qarta.”

5. “Kur ajo është një partnere aktive dhe entuziaste. Duhet të marrim të dy pjesë në akt.”

6. “Kur ekziston një dëshirë karnale për të bërë seks. Është i vetmi element që nuk falsifikohet dot. Nevojitet tension seksual që nga momenti i takimit, tension që do të zbehet me kalimin e kohës, por për fat të mirë, ka mënyra për ta rizgjuar.”

7. “S’e përshkruaj dot, por e dalloj kur më ndodh. Kur trupi i saj relaksohet tërësisht, kur mendja shkëputet nga mendimet dhe emocionet marrin situatën në kontroll, kur shtrihemi në krevat dhe përkëdhelemi me dashuri dhe dhembshuri. Seksi i mirë nuk varet nga akti, varet nga konteksti.”

8. “Pasion, zemër e lehtë, vëmendje. Komunikimi i dëshirave dhe të qenit i kujdesshëm mjaftojnë për mua.”

9. “Eksitimi më i madh është kur ajo merr e para iniciativën dhe të lë të kuptosh se të dëshiron. Të gjithë duan të ndihen të dëshiruar, prandaj për mua, seks i mirë bëhet kur ajo është e eksituar para meje.”

10. “Kur ritmet sinkronizohen dhe të dy kënaqemi.”

Burimi: Cosmopolitan UK