I DINIT? 7 gjëra të thjeshta që deri më sot i keni bërë gabim – AlpeGossip
I DINIT? 7 gjëra të thjeshta që deri më sot i keni bërë gabim

I DINIT? 7 gjëra të thjeshta që deri më sot i keni bërë gabim

Ju ndodh që ndonjëherë të mos arrini të zgjidhni ndonjë problem që në dukje mund të jetë i thjeshtë, por që në të vërtetë të krijon vështirësi. Nëse do të dini disa truke të lehta dhe të shpejta, mund të përmirësoni jetën tuaj çdo ditë. “Bright Side”  ka mbledhur 10 truke të thjeshta që deri më tani keni bërë gabim dhe ka ardhur koha të mësoni mënyrën e duhur.

Mënyra si hani një mollë

Molla duhet të hahet duke filluar nga bisht dhe poshtë. Në këtë mënyrë ju merrni vitaminat e duhura dhe nuk hidhni në mbeturina asnjë pjesë të saj.

Pasta e dhëmbëve

Duke u përpjekur për të kursyer pastën e dhëmbëve, njerëzit në mbarë botën e shtrydhin atë deri në pikën e fundit. Por përsëri një pjesë ngelet brenda. Nëse ju e i bëni pastës një prerje në mes do kurseni më shumë, pasi ashtu mund ta shikoni se sa ka mbetur brenda.

Hapja e bananes

Banania duhet të hapet nga bishti. Në këtë mënyrë shmangni  çrregullsitë dhe lëkurat e brendshme të bananes.

Hekurosja e rrobave

Nëse jeni duke nxituar për të dalë dhe po drejtoni flokët, bëni mirë që edhe rrobat t’i hekurosni me pjastër. Hekuri do ju marrë kohë derisa të nxehet.

Buzëqeshja në foto

Për të arritur një foto perfekte bëni mirë që të mos nxirrni dhëmbët. Buzëqeshjet janë më tërheqëse.

Vendosjen e pipës në kanaçe

Nëse dëshironi që pija juaj të jetë e sigurtë, duhet që pipën ta rrotulloni dy herë. Në këtë mënyrë ka më pak mundësi që të derdhet.

Nuk përdorni të gjitha vrimat tek atletet

Gjithmonë njerëzit anashkalojnë dy vrimat e fundit në atletet e tyre. Por ky është një gabim që nuk duhet bërë më. Ato janë bërë për të shtrënguar atleten dhe vendosin thembrën aty ku duhet./