JU PËLQEN TË NDIQNI TRENDET E REJA? Njihuni me këto modele bluzash të cilat keni për t’i adhuruar – AlpeGossip
JU PËLQEN TË NDIQNI TRENDET E REJA? Njihuni me këto modele bluzash të cilat keni për t’i adhuruar

JU PËLQEN TË NDIQNI TRENDET E REJA? Njihuni me këto modele bluzash të cilat keni për t’i adhuruar

Bluzat “lëkurë e dytë” janë trendi i momentit që jo domosdoshmërisht duhet t’ju pëlqejë, por domosdo i keni veshur të paktën 1 herë gjatë jetës suaj.

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

Quhen kështu pasi qëndrojnë ngjitur pas trupit si një lëkurë e dytë duke qenë shumë elastike, por kësaj here vijnë ndryshe. Në printe, forma dhe ngjyra dinamike!

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

Mund t’i vishni në çdo stinë dhe t’i kombinoni sipas dëshirës në qindra mënyra. Blogeret kanë nisur nga puna dhe po ju japin idetë e para. Ca nga më të preferuarat e tyre, i gjeni më poshtë.

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

Kombinimi për ditët e ardhshme: xhinse + një bluzë e tillë

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

Nëse s’jeni fanse të ngjyrave, kjo bën për ju!

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

I kombinoni me çfarë të doni. Bluzat “lëkurë e dytë” bëjnë punë dhe për vajzat në pritje të ëmbël.

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

Praktikisht një vepër arti në një bluzë të vetme!

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat 'lëkurë e

Burimi: Who What Wear