I KA SUGJERUAR NIKI MINAJ TË ABORTONTE? Megan Thee Stallion mohon akuzat! – AlpeGossip
I KA SUGJERUAR NIKI MINAJ TË ABORTONTE? Megan Thee Stallion mohon akuzat!

I KA SUGJERUAR NIKI MINAJ TË ABORTONTE? Megan Thee Stallion mohon akuzat!

Nicki Minaj tha se kur ishte shtatzënë, Megan Thee Stallion i tha të bënte një abort kur në një festë ajo refuzoi një pije alkoolike. Në një podcast në emisionin Queen Radio, ajo tha se këngëtarja i sugjeroi se mund të shkonte në një klinikë.

Imagjinoni t’i thoni dikujt se nuk dëshironi të pini… e dini, sepse në atë kohë keni qenë ndoshta shtatzënë, sepse në mënyrë aktive po përpiqeshit të kishit një fëmijë. Imagjinoni që ai person të thotë: “O vajzë, mund të shkosh në klinikë!

Ajo nuk përmendi emra, por ky nuk ishte fundi i historisë. Ajo shtoi gjithashtu:

Imagjinoni të postoni foto që jeni shtatzënë… dhe personit as nuk i pëlqen apo nuk i thotë urime. Por më pas, kur postoni se Beyonce ju dërgoi lule duke ju uruar, personi më pas përpiqet të përpiqet të dërgojë ju lule duke menduar se, “Oh, unë mund ta shfrytëzoj këtë mundësi siç e përdor të gjithë të tjerët. Ajo do të postojë se i kam dërguar lule”.

Ndërsa ata nuk kishin asnjë konfirmim se kush ishte ai që i tha asaj këtë, fansat e Nicki Minaj filluan të etiketonin Megan Thee Stallion në komente dhe ta drejtonin bisedën në atë mënyrë, kështu që Megan duhej të përgjigjej. Ajo i kundërshtoi akuzat.

Pra ky person nuk më përmendi mua? Nëse dikush përmend ju mund të përgjigjeni drejt apo nuk vlen për çdo përdorues në twitter? 

Në një intervistë të vitit 2014 për Rolling Stone, Nicki Minaj pranoi se kishte abortuar kur ishte 16 vjeç.

Isha një adoleshente. Ishte gjëja më e vështirë që kam kaluar ndonjëherë.

Pavarësisht se e pranoi se ishte gjëja e duhur për të bërë në atë kohë, ajo tha se vendimi “më ka ndjekur gjithë jetën”. Ajo vazhdoi:

Do të ishte kontradiktore nëse do të thosha se nuk jam pro-zgjedhjes. Nuk isha gati. Nuk kisha asgjë për t’i ofruar një fëmije.