A E DINIT SE CILAT JANË SHENJAT MË TË QETA TË HOROSKOPIT? Nëse gjeni veten mes tyre… – AlpeGossip
A E DINIT SE CILAT JANË SHENJAT MË TË QETA TË HOROSKOPIT? Nëse gjeni veten mes tyre…

A E DINIT SE CILAT JANË SHENJAT MË TË QETA TË HOROSKOPIT? Nëse gjeni veten mes tyre…

Për shkak të orarit kaotik dhe jetës së përditshme të ngarkuar, është e zakonshme që stresi të na pushtojë. Sidomos kur përballemi me një situatë stresuese dhe të papritur, shumë prej nesh reagojnë tepër, duke i bërë gjërat edhe më keq. Në anën tjetër janë njerëzit që qëndrojnë të qetë dhe i përballojnë situatat me maturi dhe këmbë në tokë. Ata mund të përballojnë presionin dhe stresin në mënyrë racionale dhe nuk bëjnë panik përballë fatkeqësive.

Demi

Si një shenjë e Tokës, e karakterizuar nga qëndrueshmëria e tij, me meritë fiton vendin e tij në listën e shenjave më të qeta. Demi shquhet për durimin dhe kokëfortësinë e tyre. Ata mbeten të palëkundur në bindjet e tyre, gjë që ndonjëherë mund t’i pengojë, por gjithmonë i ndihmon të reagojnë me qetësi, duke shmangur vendimet e nxituara dhe reagimet stresuese.

Bricjapët

Duke qenë vendimtarë, të fortë dhe të guximshëm, Bricjapët janë “profesionistë” për të qëndruar të qetë dhe të durueshëm në situata stresuese. Njerëzit me këtë shenjë së pari marrin parasysh të mirat dhe të këqijat e çdo situate dhe vetëm atëherë veprojnë në përputhje me rrethanat. Me qëndrimin e tyre të relaksuar dhe përvojën e konsiderueshme, Bricjapët do të mbajnë nën kontroll çdo situatë.

Ujorët

Ujorët besojnë në njohuritë e fituara përmes përvojës. Ata e mbajnë mendjen aktive dhe të vetëdijshme për çdo emocion të tyre. Kështu, duke ditur saktësisht se çfarë ndjejnë dhe duke pasur shumë përvoja do të zhvillojë një qëndrim të relaksuar ndaj çështjeve stresuese dhe do të përpiqet të lehtësojë çdo problem. Ata kanë aftësinë të “tërhiqen” nga mendimet dhe ndjenjat e tyre. Kjo i lejon ata të vlerësojnë në mënyrë objektive situatat rreth tyre dhe të mos ndikohen lehtësisht nga faktorë të jashtëm.