A ju kujtohen? Dikur “gjeni” të vegjël, sot artistë të skenës së madhe shqiptare – AlpeGossip
A ju kujtohen? Dikur “gjeni” të vegjël, sot artistë të skenës së madhe shqiptare

A ju kujtohen? Dikur “gjeni” të vegjël, sot artistë të skenës së madhe shqiptare

Dikur konkuronin si fëmijë në një skenë të madhe për të zbuluar zërin më të bukur, atë që do të ishte “Gjeniu i vogël”. Kompeticioni i talentëve të vegjël ka rezultuar të jetë një ogur i mbarë për shumë nga ata që sot janë artistë të njohur të skenës shqiptare.

Shumë prej fëmijëve që në atë kohë befasuan publikun dhe profesionistët me zërin e tyre, sot janë këngëtarë që mbushin club-et apo sallat e koncerteve. Ndërkohë që disa të tjerë kanë vendosur ta zhvillojnë karrierën e tyre jashtë vendit apo edhe duke u shkëputur totalisht nga muzika.

Por cilët janë “gjenitë” e vegjël të skenës së madhe shqiptare?\revistawho.com

Dorina Garuci

Olta Boka

Kejsi Tola

Gerta Mahmutaj

Arilena Ara

Lindi Islami

Laura Nezha

Klint Çollaku

Klejti Mahmutaj