“A KE NDJENJA PËR OLTËN?” Kristi habitet me pyetjen: Që kam… – AlpeGossip
“A KE NDJENJA PËR OLTËN?” Kristi habitet me pyetjen: Që kam…

“A KE NDJENJA PËR OLTËN?” Kristi habitet me pyetjen: Që kam…

Në shtëpinë e “Big Brother VIP2” është luajtur një lojë mbrëmjen e djeshme me pyetje anonime. Secili na banorët ka bërë 15 pyetje në fshehtësi për çdo personazh aty. Më pas Amos ka lexuar me radhë pyetjet, duke ua drejtuar banorëve që u përkisnin dhe ata nuk duhej që të shmangnin përgjigjen.

Një ndër pyetjet që iu drejtua Kristit është: “A ke ndjeja për Oltën?”, të cilën e mori duke qeshur.

“Ndjenja shoqërore dhe të mira po. Besoj që ai personi nënkuptonte në mënyrë tjetër”, tha Kristi.

Ndërkohë Amos që lexonte pyetjet i thotë: “E di ti se si e interpreton”.

“Që kam ndjenja po, domethënë të mira, absolutisht po”, vijon më pas Kristi.