A MUND TA GJENI SE CILA ËSHTË? Këtë pozicion në seks femrat e adhurojnë - AlpeGossip
A MUND TA GJENI SE CILA ËSHTË? Këtë pozicion në seks femrat e adhurojnë

A MUND TA GJENI SE CILA ËSHTË? Këtë pozicion në seks femrat e adhurojnë

Femrat pëlqejnë shumë pozicione, si nga ato Doggy Style, Cowgirl, 69, Sitting dhe shumë të tjera, bëjnë që femra juaj t’a ndjejë shumë seksin.

Një studim që është bërë ka treguar se femra e duan stilin “Missionary”, i cili ka fituar më së shumëti vota nga pozicionet tjera të seksit.

Më poshtë i keni pozicionet tjera të seksit që femrat i pëlqejnë.