I HABITI TË GJITHË/ Mban leksione për yoga në Youtube lakuriq (FOTO) – AlpeGossip
I HABITI TË GJITHË/ Mban leksione për yoga në Youtube lakuriq (FOTO)

I HABITI TË GJITHË/ Mban leksione për yoga në Youtube lakuriq (FOTO)

Një vajzë teksa mbante leksione në Youtube për yoga, ka habitur të gjithë, shkruan Daily Star.

Një grup prej 3 vajzash ishin duke praktikuar yogan, dhe në fillim ato dukeshin shumë normale, por pastaj ndryshon gjithçka, sepse më pas ato janë të gjitha të zhveshura dhe vazhdonin të bënin yoga.

Kjo ka habitur shumë shikues duke pyetur se pse pikërisht transmetoheshin në Youtube këto pamje.