“A PO PËRPIQESH TË JOSHËS DIKË?” Semi habit me përgjigjen – AlpeGossip
“A PO PËRPIQESH TË JOSHËS DIKË?” Semi habit me përgjigjen

“A PO PËRPIQESH TË JOSHËS DIKË?” Semi habit me përgjigjen

Një zarf mbërriti brenda shtëpisë së “Big Brother Vip” pak çaste më parë.

Në këtë zarf ishin listuar disa pyetje, përgjigjet e të cilave duhet t’i jepnin të nominuarit e kësaj jave.
Kledi ishte i banori i parë i cili ju përgjigj këtij pyetësori, më pas rradha vijoi me Palomën, Arditin për tu pëmbyllur më pas me Semin.

1. Kur do përfundosh së qëni një mendje dhe një trup me Donaldin?

Nuk jam një mëndje dhe nnë trup me Donaldin.

2. A do ndryshonte loja nëse Donaldi nuk do ishte konkurent?

Jo aspak, do ishte po njësoj.

3. A mendon se do eleminohesh këtë javë?

Jo, nuk besoj se do dal unë.

4. A të ka bërë më dinamike nominimi?

Jo, jam njësoj siç kam qenë çdo ditë.

5. Kë do doje të takoje sapo të lije shtëpinë e “Big Brother”?

Do doja të takoja mamin.

6. A po përpiqesh të joshësh dikë brenda shtëpisë së “Big Brother”?

Nuk po josh askënd, nëse do doja ta bëja më besoni që do kuptohesha.