“ME KË DO FLIJE NËSE…?” Arditi i përgjigjet pyetjeve dhe habit me përgjigjen – AlpeGossip
“ME KË DO FLIJE NËSE…?” Arditi i përgjigjet pyetjeve dhe habit me përgjigjen

“ME KË DO FLIJE NËSE…?” Arditi i përgjigjet pyetjeve dhe habit me përgjigjen

Një zarf mbërriti brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”. Në këtë zarf ishin listuar disa pyetje, përgjigjet e të cilave duhet t’i jepnin të nominuarit e kësaj jave.

Pas Kledit dhe Palomës, Arditi ishte i banori i rradhës i cili iu përgjigj këtij pyetësori.

1. A ke një strategji?

Jam i vërtetë…

2. Për çfarë do ta përdorësh këtë eksperiencë në “Big Brother”?

Sigurisht që të gjithë kemi ardhur me një synim.

3. Kush mendon se do eleminohet nga shtëpia?

Nuk do dona të dilte askush por mendoj se Semi.

4. Me të mbathura apo pa të mbathura, si do të flesh sonte?

Siç fle çdo natë..

5. Cili person Vip do doje të hynte në shtëpi?

Një mikeshë e imja do ishte mirë, Samanta prsh.

6. Nëse Beniada nuk do ishte konkurente, me kë do flije në krevatin dopio?

Mbase dhe s’do flija në krevatin dopio.
Por ndoshta me Palomën.

7. Me kë do doje t’i ruaje kontaktet edhe pas “Big Brother”?

Fifin siç i kam përherë. Ndoshta edhe Beniada.