Adi Krasta e LËSHON pak dorën: Publikon FOTO me bashkëshorten, Brikenën - AlpeGossip
Adi Krasta e LËSHON pak dorën: Publikon FOTO me bashkëshorten, Brikenën

Adi Krasta e LËSHON pak dorën: Publikon FOTO me bashkëshorten, Brikenën

Nuk e dimë se cilët mund të jenë zonja dhe zotëria në mes (mbase prindërit), por anash të dyve është çifti Krasta, në një foto që Adi Krasta sapo e ka postuar dhe më në fund na ka lejuar t’i njohim gjysmën e tij, Brikenën, edhe pse në një foto jo dhe aq të qartë.

Por po të kemi parasysh që Krasta e ka mbrojtur rreptësisht familjen e tij, duke mos bërë kurrë publike foto as të bashkëshortes e aq më pak të fëmijëve, edhe kaq shumë e ka lëshuar dorën. Me aq sa mund të duket, njihuni me Brikenën, zonjën e Adi Krastës!